Huawei P9 en fremragende smartphone

Vægten er 144g, og har en 5,2 tommer FHD skærm, hvilket understøtter 1920 x 1080.
Den minder på mange måder om alle de andre smartphones, men er særdeles velproduceret.
Telefonen fås kun i 32 gb, men kan dog understøtte ekstern hukommelse på op til 128 gb, såEns telefon er en stor del af ens dagligdag. De mange apps der er kommet bliver brugt til alt lige fra arbejde til underholdning. Lige fra at holde styr på kalender, til at tage billeder af familiearrangementer. Det er derfor ofte en større begivenhed når man skal ud og vælge en nyt telefon. Markedet for telefoner er stort, teknologien udvikler sig hele tiden, og det er svært at følge med på hvad der er det bedste. Man vil gerne have det nyeste af det nye, men prisen er også bare høj. Der findes dog alternativer. Huawei P9, er den allernyeste model fra firmaet Huawei. Hvis man tidligere har haft modellen eller noget lignede fra samme fabrikant, så kender man den lidt, og ved hvordan den fungere. Det svære bliver derimod hvis man overveje at skifte til den, fra en anden fabrikant. Det er her det store spring kan komme.
Huawei P9, minder på rigtig mange måder om den tidligere model P8, som også var ekstrem populær. Et sted som der dog virkelig er blevet opgraderet, er når det kommer til kameraet.

Firmaet er meget kendt, fordi deres telefoner er ekstremt brugervenlige, det vil sige at de fleste mennesker kan samle den op, og inden for relativ kort tid, finde ud af hvordan den fungere og have sat den op. Dette kan især være praktisk hvis du er skiftet fra en anden type telefon, da den så vil være nemmere at finde ud af.
Huawei P9 er ligesom dens forgænger ekstremt stærkt når det kommer til batteriet, hvilket jo oftest er der hvor smartphones har et problem. Den har et batteri på en størrelse af 3.000 mAh, hvilket betyder at du uden problemer kan strøm i den en hel dag, med forholdsvis aktivt brug. Hvis du derimod spiller eller streamer film holder den ikke hele dagen, men dette gør ingen telefoner.

Basale informationer om Huawei P9

Huawei P9 kan mange af de samme ting som de andre smartphones kan. Det betyder at den kan downloade alle de samme apps som der er på appstore, den kan sms, snakke i telefon etc. Den har dog en lang række tekniske specifiktioner som er nyttige og forholdsvis unikke for denne model. Dette inkludere fingeraftrykscensoren der sidder bagpå. Dette er begyndt at ses i flere og flere telefontyper, men er stadig utrolig praktisk at have.
Den har derudover et 12 megapixel Leica kamera bagpå, og et 8 megapixel frontkamera.
Batteriet havde som tidligere nævnt den typiske størrelse på hele 3.000 mAh. du derfor ikke løber tør for plads.

Huawei P9 prisbelønnet smartphone

Kameraet på Huawei P9, er dog i en klasse for sig selv his man sammenligner med andre telefoner i samme prisklasse. Kamaret er lavet i samarbejde med producenten Leica, og består i to seperate kameraer, som arbejder sammen for at tage det bedste billede. Det ene kamera har fokus på farver, og formår derved at få de fleste nuancer med. Det andet er sort/hvid kamera som virkelig sætter dybden i et andet perspektiv når man tager et billede. Dette er en af grundene til at Huawei P9 levere billeder i en knivhøj kvalitet, så man i de fleste situationer altid vil få et optimalt billede.
Telefonen er leveret med Android styresystem, dog med deres egen EMUI overflade, der sikrer at du som bruger får mest muligt ud af sammenspillet mellem Andriod og Huawei.
Der findes derudover en masse andre små features i telefonen, som kan være værd at undersøge, da man ofte kan bruge dem.