Den nye Samsung Galazy S8 er på markedet

Er du ikke med på Iphone bølgen? Det behøves du heller ikke at være, for der findes mange lækre mobiler på markedet. Samsung Galazy S8 er en mobil, som der bliver solgt rigtig mange af for tiden. Mobilen har et lækkert design og mange egenskaber, der gør den perfekt egnet som din næste mobil. Du kan både købe mobilen som S8, men den findes også i varianten S8+. Samsung Galazy S8+ har en større skærm, så man nemt kan se hvad der sker på mobilen.

Tjek markedet ud og køb din Samsung Galazy netop i dag.

Mobilens egenskaber:
Inden Samsung Galazy S8 kom på markedet i 2017 har der været store forventninger til mobilen. Man forventede bl.a. at det ville være den bedste Samsung, som der nogensinde er blevet lavet. Mobilen har en lækkert og enkelt design, der gør den anvendelige til alle slags mennesker. Med den store infinity skærm for man meget skærm for pengene i forhold til mobilens størrelse. Den store skærm er med til, at få mobilen til at se let og elegant ud. Der er blevet finjusteret på en del på mobilens udseende i forhold til de tidligere modeller, da kanterne på Samsung Galazy S8 er markant mindre og rundere. Den store skærm på mobilen er med til, at man nemmere kan skrive og bruge forskellige apps på mobilen.
Samsung Galazy S8 indeholder en 5,8 tommer Quad HD+ skræm med en opløsning på 2.960 x 1.440. Derudover har mobilen en pixeltæthed på 570 ppi, hvilket gør denne variant til den mobil, med den højeste pixeltæthed. Mobilen har utrolig mange egenskaber, og kan slet ikke sammenlignes med de tidligere modeller. Hvis du køber denne variant, så kan du både se Netflix og nyde Amazon på den. Mobilen har også et utrolig godt kamera, hvilket gør, at man kan tage utrolig flotte og skarpe billeder med den. Man behøves slet ikke at have et kamera derhjemme, da billedkvaliteten er i top.

Hvad kan denne Samsung i forhold til de andre?

Samsung Galazy S8 har en utrolig god sikkerhed ligesom Iphone har. Du har mulighed for at kunne låse mobilen op med ansigtsgodkendelse således, at det ikke er alle, som kan gå ind og kigge på din mobil. På denne måde kan du nemt tage mobilen med i byen uden at være bange for, at andre nemt kan åbne den. Det er også blevet muligt at kunne snakke med mobilen, ligesom vi kender Siri fra Iphone. Denne tjeneste hedder Bixby og via denne kan du automatisk gå ind i apps og spørge den om forskellige ting.